Vores køkkenregler (Mint)


Varenummer: 1527

Beskrivelse

Regler i huset

I alle hjem er der regler. Det er vigtigt, særligt i børnefamilier, at der er nogle faste rammer, så alle ved hvordan man skal opføre sig i hjemmet. Er du på udkig efter en boligplakat med et sæt af gode og positive regler i køkkenet? Du behøver ikke lede længere, vi på plakatdyr.dk har lavet en serie af fede køkkenplakater, der er lige til at hænge op derhjemme. Her ser du en række regler, serveret med en positiv, inkluderende og opfordrende tone, som alle i familien kan blive enige om. Reglerne drejer sig om god opførsel, om at lægge telefonen fra sig og tage sig tid til hinanden i familien. Det handler om at hjælpe med at rydde bordet og sige tak for mad, når aftensmaden er spist. Alt sammen nogle gode generelle regler, som de fleste kan tilslutte sig. Vi anbefaler at du køber denne fine boligplakat med en ramme, og vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at blive godt kørende på den front. Vi har et bredt udvalg af rammer i forskellige størrelser og farver. Så hvis du vil have det hele klaret på én gang, er plakatdyr.dk det rette valg.

Har du også set vores serie af boligplakater med regler for god opførsel på toilettet? Når man er på det lille hus, er det vigtigt at følge de fælles spilleregler. På den måde bliver husets bedste plads ved med at være den bedste. Gå heller ikke glip af vores kærlige kys godmorgen-plakater til boligen.

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).